Ciuperci umplute cu bacon si gorgonzola

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2013 | 5225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon- o cutie
  • 30 g gorgonzola
  • o ceapa
  • piper, cimbru, sare
  • patrunjel
  • bacon cubulete-100g
  • 20 ml ulei
  • 30 ml vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu bacon si gorgonzola:

Ciupercile se curata, se spala. Ceapa se curata si se toaca marunt. Piciorusele ciupercilor se curata, se spala, se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul.  Se pune la calit usor, ceapa, piciorusele de ciuperci tocate, condimentele, baconul si verdeata. Se lasa sa scada putin. 

Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile pe care le-am asezat intr-o tava de yena.Pe fiecare ciupercuta am pus cate un ,, bob" de gorgonzola. Am dat la cuptor 15 minute cu 30 ml vin alb.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu bacon si gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]