Ciuperci umplute cu carnati

de Lau in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2013 | 6684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci(12, potrivite)
  • 1 carnat
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 150 g cascaval
  • 1 ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carnati:

Ciupercile le curatam de coaja si le asezam in tava tapetata cu folie de aluminiu,dupa care le condimentam cu sare si piper.

Curatam ardeii de cotor si seminte si taiem felii.

Ceapa si carnatul il vom taia felii.

Cascavalul il vom da prin razatoarea mica.

In fiecare ciuperca adaugam cate 1 felie de carnat,1 felie de ardei rosu si verde,ceapa verde si cascaval deasupra.

Adaugam putin ulei si 1 cescuta de apa sau vin,dam la cuptorul incalzit cca 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sunca si cascaval