Ciuperci umplute cu fasole frecate

de nadina73 in Mancaruri de post, 16 Sep 2010 | 5235 vizualizari

 

o mancarica de post si nu numai

 

INGREDIENTE

  • 12 ciupercute champinion
  • 1 borcan de fasole (fiert )
  • 1 ceapa
  • ulei
  • boia dulce de ardei 1 lingurita

mamaliguta:

  • faina de malai
  • apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu fasole frecate:

Ciupercile se curata, se scot piciorusele se condimenteaza cu sare si piper,se prajesc in putin ulei.

Fasolea se zdrobeste bine si se amesteca cu putina sare.

Ceapa se taie pestisori si se prajeste in ulei cu putina boia.

Se face mamaliguta se pune intr-un vas si se lasa la racit,dupa care se taie in forme

Se pune o bucata de mamaliguta se pune o ciupercuta care se umple cu fasole frecata si ceapa calita.

Este o mancarica de post grozava si nu numai

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu fasole frecate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci