Ciuperci umplute cu fasole frecate

de nadina73 in Mancaruri de post, 16 Sep 2010 | 5315 vizualizari

 

o mancarica de post si nu numai

 

INGREDIENTE

  • 12 ciupercute champinion
  • 1 borcan de fasole (fiert )
  • 1 ceapa
  • ulei
  • boia dulce de ardei 1 lingurita

mamaliguta:

  • faina de malai
  • apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu fasole frecate:

Ciupercile se curata, se scot piciorusele se condimenteaza cu sare si piper,se prajesc in putin ulei.

Fasolea se zdrobeste bine si se amesteca cu putina sare.

Ceapa se taie pestisori si se prajeste in ulei cu putina boia.

Se face mamaliguta se pune intr-un vas si se lasa la racit,dupa care se taie in forme

Se pune o bucata de mamaliguta se pune o ciupercuta care se umple cu fasole frecata si ceapa calita.

Este o mancarica de post grozava si nu numai

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu fasole frecate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu usturoi sau Pastai "aite"