Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2016 | 4526 vizualizari

 

Un aperitiv sau garnitura rapid si foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 100 g mozzarella
  • 1 ou
  • 1/2 fir praz
  • 1-2 linguri ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu praz si mozzarella:

Mai intai, indepartam coditele ciupercilor. Le spalam si le tocam marunt. Tocam marunt si prazul.

Punem pe foc prazul si coditele impreuna cu uleiul si cateva linguri de apa. Lasam pe foc pana scade apa. Lasam sa se raceasca putin compozitia, apoi adaugam mozzarella si oul.

Intre timp, curatam si spalam ciupercile. Asezam ciupercile intr-o tava cu hartie de copt si distribuim compozitia in fiecare ciuperca. 

Introducem tava in cuptorul incins pentru 15-20 de minute. Sunt foarte bune calde, dar si reci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu praz si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Floare cu ciuperci si cascaval afumat