Ciuperci umplute cu tofu

de Bucataras Diana in Mancaruri de post, 9 Apr 2017 | 5230 vizualizari

 

Retete economice de post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 150 g tofu cu ardei
  • 1 legatura leurda
Portii: 28
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu tofu:

Curatam ciupercile si tocam coditele. Dam tofu pe razatoare si tocam leurda. Amestecam coditele de ciuperci cu tofu si cu leurda si umplem ciupercile, asezate in prealabil intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor, pana se rumenesc frumos. Decoram cu bucatele de ardei rosu si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu tofu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post