Ciuperci umplute la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2015 | 6700 vizualizari

 

Se pot servi in timpul dietei Dukan in faza de croaziera in zilele PL

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci champinion cu palaria mare
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapa verde
  • 1 rosie mare
  • cca 350 g branza de vaci degresata
  • patrunjel verde proaspat tocat
  • salata verde pentru servit
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 170 grade.

Curatam ciupercile de coaja, le indepartam coditele si le spalam sub jet de apa rece.

Tapetam o tava cu hartie de copt.

Asezam ciupercile spalate in tava, presaram putina sare si piper si le dam la cuptor la 160 grade cca 15 minute.

Intre timp taiem dovlecelul rondele, presaram un praf de sare si unul de piper peste ele si le prajim in tigaia antiaderenta la foc iute sa capete aspect de copt pe gratar si sa se inmoaie. Se scot pe o farfurie si se lasa la racit.

Coditele se spala, apoi se taie marunt.

Se pun in tigaia in care am prajit dovlecelul, adaugam ceapa tocata marunt, rosia taiata bucatele, presaram un praf de sare si lasam sa se gateasca toate impreuna la foc iute cca 10 minute.

Adaugam apoi jumatate din cantitatea de branza, amestecam si tragem tigaia de pe foc.

Scoatem tava cu ciuperci din cuptor, umplem palariutele cu amestecul de mai sus, presaram restul de branza si patrunjel verde proaspat tocat si mai dam tava la cuptor pentru cca 25 minute.

Servim ciupercile cu rondele de dovlecel prajite in tigaie si salata verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipie cu ciuperci, porumb si cas