Ciuperci umplute pe pat de cuscus

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2018 | 2000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g cuscus
  • 200 g sfecla rasa
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g carnati afumati putin picanti
  • 500 g ciuperci
  • ierburi de Provence
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pe pat de cuscus:

Tocam cubulete carnatii si ii amestecam cu branza de vaci si ierburi de Provence, dupa gust.

Umplem ciupercile cu acest amestec si le dam la cuptor pentru circa 10-15 minute.

Intre timp punem cuscusul intr-un vas, adaugam apa fierbinte si sare, amestecam cu o furculita si il acoperim. Dupa 5 minute este gata.

Radem sfecla cruda, o amestecam cu cuscusul, ungem un vas cu putin unt sau ulei, punem amestecul si dam la cuptor pentru circa 15 minute. Putem servi cald sau rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pe pat de cuscus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu piept afumat