Ciupercute umplute

de RozBonBon in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2009 | 6533 vizualizari

 

Foarte usoare si sanatoase

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciupercute champignon
  • 100 g paste cuc-cus
  • 1 ceapa mica
  • 50 g gogosar sau ardei rosu
  • 100 g branza topita
  • 50 g cascaval ras
  • ulei, sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute:

Ciupercutele se spala si se curata de coaja, in caz ca acestea sunt usor lovite sau colorate.
Li se tau piciorusele, care vor fi taiate in cubulete mici.

Ceapa se toaca marunt, marunt si se pune la calit.

Urmeaza gogosarul taiat si acesta marunt, dupa care adaugam cubuletele de ciuperci.

Se calesc timp de vreo 5 minute.

Intre timp se fierbe cus-cusul.

Cus-cusului fiert se adauga legumele calite si branzica topita , taiata in cubulete cat mai mari( se vor topi in ciupercute si sunt atat de gustoase...) si patrunjel si se amesteca usor.

Umplutura se aseaza in ciupercute
si se acopera cu cascaval ras.

Ciupercutele se aseaza intr-o tava de yena , unsa cu unt in prealabil.

Se dau la cuptor pentru 20 de minute.

Se servesc caldute. Sunt foarte gustoase si usoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Găluşte de mămăligă cu şuncă şi ciuperci