Clatite aperitiv cu somon afumat si Miez de lapte

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2013 | 6220 vizualizari

 

A iesit minunat...asa a fost laudat :)

 

INGREDIENTE

  • Aluatul de clatite:
  • 100 ml lapte
  • 100 ml Ayran( iaurt turcesc de baut)
  • 100 gr faina
  • un ou
  • un praf de sare
  • Crema de branza cu Miez de lapte:
  • 2 bucati miez de lapte
  • branza de vaci( in jur de 7 linguri)
  • 4 linguri smantana
  • codite de ceapa tocate( cam 3 fire)
  • 1 legatura de marar( sau dupa gust patrunjel)
  • 90 gr somon afumat( facut bucatele sau felii cum va place)
  • miez de lapte taiat feliute pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite aperitiv cu somon afumat si Miez de lapte:

Portiile vor iesi in functie de cate straturi de clatite suprapuneti.

Se pregatesc clatitele in mod obisnuit. Facem un aluat din ingrediente si le coacem in tigaie pe ambele parti. Din cantitatile din lista vor iesi 3 bucati.

Le taiem in triunghiuri cand se racesc.

Crema de branza: Amestecam toate ingredientele impreuna cu miez de lapte faramitat cu o furculita. Adaugam si verdeturile. Potrivim gustul de sare.

Ungem bucatile de clatite cu crema de branza apoi punem un strat de somon...alternam randul de clatite cu cel de branza si somon in functie de cat dorim sa iasa de inalt sau cum ne place.

Servim cu placere...este mega delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite aperitiv cu somon afumat si Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu telemea si cascaval