Clatite umplute cu carne

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2010 | 7549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 6-7 oua
  • 300 ml lapte
  • 300 g faina
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de ardei
  • ulei
  • patrunjel si marar verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu carne:

Din 2 oua , faina , lapte si putina sare se face un aluat de clatite care sa fie ca o smantana mai groasa. Se lasa sa se odihneasca 15 minute in care macinam carnea si tocam ceapa. Ceapa si carnea o punem la calit in 2 linguri de ulei, adaugam ardeiul gras taiat cubulete , o lingura de pasta de ardei, sare si piper si lasam carnea sa se calesca bine.
Facem clatitele si le asezam una peste alta.
In carnea tocata calita adaugam 1-2 oua crude , invartim bine cat este inca pe foc si punem patrunjelul si mararul.
Umplem clatitele si le rulam astfel incat sa nu iasa umplutura.Dupa ce sunt umplute le dam prin faina, oua batute (3)si pesmet si le prajim in ulei.
Clatitele se pot servi calde sau reci ca aperitiv.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv