Coaste de porc picante si cartofi noi copti in coaja

de Corinuta in Porc, 11 Sep 2015 | 3401 vizualizari

 

Bune de te lingi pe dejte! ;)

 

INGREDIENTE

  • 500-600 g coaste de porc
  • 1-2 linguri miere
  • 2 linguri mustar iute
  • 2 linguri ketchup iute(sau pasta de rosii)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1-2 lingurite boia(iute am pus eu)
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita usturoi granulat(sau 2-3 catei pisati)
  • 1/2 lingurita sare
  • piper proaspat macinat
  • 1,5 kg cartofi noi mici
  • 3-4 linguri ulei
  • sare de mare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc picante si cartofi noi copti in coaja:

Se amesteca mierea cu mustarul, ketchup-ul si uleiul se masline. Se adauga cimbrul, boiaua, usturoiul si se condimenteaza cu sare si piper. Ungem coastele de porc cu acest sos, le punem intr-un bol, le acoperim cu o folie si le dam la frigider pentru minim o ora. Dupa o ora, le scoatem din frigider si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi le dam la cuptorul preincalzit pentru circa 50-60 de minute.

Cartofii ii spalam bine si ii punem la fiert in apa cu sare pentru circa 10 minute. Apoi ii scurgem de apa, ii stropim din belsug cu ulei, ii condimentam cu sare si piper, apoi ii asezam in tava langa coaste si ii dam la cuptor pentru circa 30 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc picante si cartofi noi copti in coaja" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

miki_a 1

14.09.2015, 11:44

Pfff, ce bune sunt!!!!

-Licurici- 1

14.09.2015, 12:48

mmmm... super bun

Gicuta 1

14.09.2015, 14:26

Arata tare bine!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit