Cocoace

de JulyCris in Piine, 7 Feb 2014 | 11405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 3-400 ml apa
  • sare
  • drojdie (cat o nuca)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocoace:

Faina se cerne intr-un lighean. In mijlocul movilei de faina se face o gaura si se pune drojdia, sarea (cam o lingurita). Apa calda se toarna usor si se incepe framantarea. Cand s-a format aluatul si faina s-a incorporat toata, se formeaza mingiute. Intr-o tigaie se pune ulei (nici ca la gogosi dar nici doar unsa tigaia...putin mai mult...cat sa fie pe fundul tigaii). Mingiutele din aluat le aplatizam cu mana si le punem in tigaie. Se coc pe ambele parti.

Se servesc calde (sunt cele mai bune) :)

TIPS-URI

1

Se pot servi cu laptic,dulceata,branzica.... La alegere. Eu le-am papat cu...zahar :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocoace" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turte