Coeur de poulet etourdi Inima de pui imbatat in vin alb

de gospodinadecriza in Pui, 24 Feb 2010 | 6084 vizualizari

COMENTARII (8)

Dnelutza 1

24.02.2010, 22:00

Nu stiu daca inima de pui, sau inima nu stiu cui, dar sigur as minca o portie cu tot cu inima galbioara

Sylvia 1

24.02.2010, 22:38

Nu puteam sa nu intru cand am vazut titlu nota zece, daca as fi putut ti-as fi dat-o de mai multe ori pentru prezetare, titlu ...prezentarea retetei intr-un mod asa simpatic incepand cu introducerea...si terminand cu "daca nu-l vreti ametit nu mai puneti vin "
O reteta sincer, super !!!! tare mi-a placut cum ai prezentat-o : félicitation madame

Teo 1

24.02.2010, 22:41

ai dreptate ,Silvia!

ionix 1

24.02.2010, 23:31

ehe... uite ca ai afisat-o si pe acilea... bravos GDC

Miha 1

24.02.2010, 23:44

gospodinadecriza 1

25.02.2010, 08:03

Sivia Je vous remercie, madame, de tot mon coeur. Imi si inchipui ce fata ai facut, cand ai vazut denumirea!
Merit, intr-adevar, toata admiratia pentru reteta asta. Cu drag, GDC

gospodinadecriza 1

25.02.2010, 08:03

Va pup pe toate, pentru ziua de ieri!

Cris2711 1

09.02.2011, 18:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Enchiladas cu pui, fasole si porumb