Coeur de poulet etourdi Inima de pui imbatat in vin alb

de gospodinadecriza in Pui, 24 Feb 2010 | 6318 vizualizari

COMENTARII (8)

Dnelutza 1

24.02.2010, 22:00

Nu stiu daca inima de pui, sau inima nu stiu cui, dar sigur as minca o portie cu tot cu inima galbioara

Sylvia 1

24.02.2010, 22:38

Nu puteam sa nu intru cand am vazut titlu nota zece, daca as fi putut ti-as fi dat-o de mai multe ori pentru prezetare, titlu ...prezentarea retetei intr-un mod asa simpatic incepand cu introducerea...si terminand cu "daca nu-l vreti ametit nu mai puneti vin "
O reteta sincer, super !!!! tare mi-a placut cum ai prezentat-o : félicitation madame

Teo 1

24.02.2010, 22:41

ai dreptate ,Silvia!

ionix 1

24.02.2010, 23:31

ehe... uite ca ai afisat-o si pe acilea... bravos GDC

Miha 1

24.02.2010, 23:44

gospodinadecriza 1

25.02.2010, 08:03

Sivia Je vous remercie, madame, de tot mon coeur. Imi si inchipui ce fata ai facut, cand ai vazut denumirea!
Merit, intr-adevar, toata admiratia pentru reteta asta. Cu drag, GDC

gospodinadecriza 1

25.02.2010, 08:03

Va pup pe toate, pentru ziua de ieri!

Cris2711 1

09.02.2011, 18:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]