Colac cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 28 Oct 2012 | 5007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1/2 praf de copt
  • 150 g zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura otet
  • 50 g unt
  • 100 g kefir
  • esenta de portocale
  • 2 galbenusuri
  • 100 g ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Colac cu ciocolata:

Faina o amestecam cu sarea,facem o gaura in mijloc,adaugam praful de copt dizolvat in otet,adaugam galbenusurile amestecate cu zaharul,esenta de portocale si incepem sa framantam adaugand treptat kefirul.

Framantam o coca pe care o invelim in folie alimentara si dam la frigider 30 min

Ciocolata o dam prin razatoare.

Untul moale il amestecam cu 1 lingura faina.

Intindem coca intr-o foaie si o ungem cu untul,deasupra adaugam ciocolata si rulam,

Unim capetele formand un colac,cu un cutit trecut prin faina taiem felii de cca 2-3 cm,(dar nu de tot)feliile le invartim(va iesi ca o floare).

Ungem cu 1 ou batut cu o lingura de ulei si dam la cuptorul incalzit la foc mediu  pana se rumenste frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Colac cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ciocolata si jeleu de visine