.....nu am cuvinte,dar va pot spune ca au iesit foarte buni si am sa mai fac ca nu prea m-am saturat.....
Din ceasca de apa, sare si faina am facut un aluat elastic si usor de intins pe masa de lucru.
Telemeaua sfaramata am amestecat-o cu oul, zaharul pudra si cel vanilat.
Am intins o foaie din aluat cat mai subtire si am facut forme cu o cana (dar si cateva patrate, dar mai mult mi-au placut cum arata cele rotunde) si am asezat cu o lingurita pe mijlocul cercului de aluat un pic din compozitia de branza. Dupa care am indoiat-o si am presat-o la capete cu o furculita.
Separat am pus pe foc intr-o oala apa la fiert cu un pic de sare si cand a fiert apa am adaugat coltunasii la fiert si i-am lasat pana s-au ridicat la suprafata. I-am scos pe o farfurie si i-am servit cu putina smantana, nu prea multa ca se depune stim noi unde .....