Compot de capsuni

de Lau in Sirop / Compot, 3 Iul 2017 | 5636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capsune
  • 700 g apa
  • 300 g zahar
  • aspirina
  • 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de capsuni:

Intr-o cratita adaugam apa, zaharul si punem pe foc sa fiarba pana cand lichidul clocoteste timp de 5 minute.

Spalam capsunele si le rupem coditele. Lasam sa se scurga de apa.

Le asezam in borcane, adaugam bucati de lamai si o aspirina pisata.

Adaugam siropul fierbine, inchidem cu capacele si le punem cu capul in jos, acoperim si lasam pana a doua zi, dupa care le depozitam in camara.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de cirese