Compot de piersici

de marcela1979 in Sirop / Compot, 16 Dec 2014 | 3791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piersici
  • 3 lg zahar/borcan de 800 gr
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de piersici:

Se spala piersicile de puf si se taie in 4 sau in 6 depinde cat sunt de mari.

Se pregatesc borcanele.

Se pun bucatile de piersici in borcan se pune 3 lg de zahar si se completeaza cu apa.

Se pun capacele si se pun intr-o cratita la dustulit 45 de min de cand incep sa fiarba.

Cand sunt gata se scot si se pun in paturi si se lasa sa se raceasca.

Apoi se pun in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de piersici