Compot de piersici

de marcela1979 in Sirop / Compot, 16 Dec 2014 | 4038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piersici
  • 3 lg zahar/borcan de 800 gr
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de piersici:

Se spala piersicile de puf si se taie in 4 sau in 6 depinde cat sunt de mari.

Se pregatesc borcanele.

Se pun bucatile de piersici in borcan se pune 3 lg de zahar si se completeaza cu apa.

Se pun capacele si se pun intr-o cratita la dustulit 45 de min de cand incep sa fiarba.

Cand sunt gata se scot si se pun in paturi si se lasa sa se raceasca.

Apoi se pun in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]