Conopida cu cartofi la cuptor

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2013 | 7222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 cartofi potriviti ca marime
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • 100 ml lapte
  • cateva rosii uscate din borcan
  • 2 linguri capere din borcan
  • unt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu cartofi la cuptor:

Conopida se desface buchetele,se spala si se fierbe in apa cu sare.Se scurge apoi de apa si se lasa sa se racoreasca.

Cartofii se curata de coaja,se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu sare.Se scurg apoi de apa si se lasa sa se racoreasca.

Se unge cu unt o tava antiaderenta si se aranjeaja conopida si cartofii intr-un singur strat.

Apoi se adauga rosiile,taiate fasii si caperele.

Deasupra se presara cascavalul dat pe razatoarea mare.

Ouale se bat cu smantana si laptele.Se potriveste gustul de sare si piper si se toarna deasupra .

Se da la cuptorul preincalzit la 180 si se lasa 30-45 min pt.gratinare.

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt orientative.

2

Daca vreti puteti adauga si cubulete de sunca presata sau carnat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu mozzarela si mac