- o conopida;
 
- o jumatate de gogosar rosu;
 
- o cutie (300 g) porumb dulce;
 
- 50 g cascaval ras;
 
- 2 oua;
 
- sare, piper;
 
- sos:
 
- 200ml smantana lichida,
 
- o lingura smantana;
 
- 150g cascaval,
 
- 50 g mozzarella,
 
- un cub de unt.
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 4
																												Timp de preparare: sub 90 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu sos alb:
						
- Am fiert conopida in apa cu sare, 15min, apoi am asezat-o intr-un vas termorezistent.
 
- Am taiat gogosarul feliute si l-am adaugat peste conopida, apoi am pus si porumbul si am presarat cu sare si piper.
 
- Pentru sos, am pus untul in tigaie, am adaugat cascavalul si mozzarella date pe razatoare, apoi smantana, am amestecat si le-am lasat pe foc 2 min.
 
- Am adaugat sosul peste conopida.
 
- Am batut doua oua cu sare, le-am pus pe deasupra, apoi am presarat cascaval ras.
 
- Am bagat vasul 20 min in cuptor, pana s-a rumenit.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.