Conopida cu sos de mustar si usturoi

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2010 | 11104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivit de mare
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura de zahar
  • 2 linguri de mustar
  • 1,5 linguri de otet de vin
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml smantana
  • cateva frunze de patrunjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu sos de mustar si usturoi:

Conopida se curata, se spala, se rupe buchetele si se fierbe 10 minute in apa cu sare, dupa care se scoate si se lasa la scurs.

Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga otet, sare, mustar, usturoi pisat si se fierbe totul pe aburi , amestecand continuu. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga smantana si se da la rece.

Buchetelele de conopida se pun intr-un vas, se orneaza cu frunze de patrunjel si sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sos de mustar si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]