Conopida la cuptor

de vero_closca in Mancaruri de legume, 29 Sep 2010 | 27199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • 4 oua
  • 1 cub de unt
  • 300g telemea de vaca
  • 250g smantana
  • partea alba a unui praz
  • 100g parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor:

cureti conopida si o lasi pt 15 minute in apa cu putina sare apoi o desfaci in buchetele si o pui la fiert in apa usor sarata.o fierbi pe jumatate apoi o pui sa se scurga bine.

amesteci telemeaua zdrobita cu smantana,ouale,sare si piper dupa gust.

prazul il tai rodele fine si le pui sa se caleasca usor in ulei.

ungi o tava cu unt,asezi buchetelele de conopida si torni deasupra amestecul de telemea.pui prazul deasupra si dai tava la cuptor pt 45 minute dupa care presari parmezanul si mai lasi 15 minute la cuptor pana se rumeneste.

servesti fierbinte!

pofta mare!

.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu doua feluri de ciuperci