Conopidă rumenită la cuptor

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 19 Noi 2013 | 4618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopidă mare de aprox 1 kg
  • sare
  • 1 linguriță măghiran uscat
  • 1 lingură oțet balsamic
  • 3 +1 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri muștar iute cu boabe.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă rumenită la cuptor:

Încălzim cuptorul la 200 grade C. Conopida se taie în bucățele mici. Tapetăm o tavă cu hârtie pergament. Aranjăm bucățelele de conopidă în tavă. Într-un castron amestecăm muștarul cu uleiul de măsline și oțetul balsamic. Presărăm sarea și măghiranul uscat pe conopidă, apoi stropim cu amestecul de ulei cu muștar. Agităm ușor pentru a se răspândi sosul pe toată conopida. Se dă la cuptor pentru 40-50 minute, până conopida se rumenește ușor.  Se stropește cu o lingură ulei de măsline înainte de servire.

Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă rumenită la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat