Conopidă rumenită la cuptor

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 19 Noi 2013 | 5496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopidă mare de aprox 1 kg
  • sare
  • 1 linguriță măghiran uscat
  • 1 lingură oțet balsamic
  • 3 +1 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri muștar iute cu boabe.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă rumenită la cuptor:

Încălzim cuptorul la 200 grade C. Conopida se taie în bucățele mici. Tapetăm o tavă cu hârtie pergament. Aranjăm bucățelele de conopidă în tavă. Într-un castron amestecăm muștarul cu uleiul de măsline și oțetul balsamic. Presărăm sarea și măghiranul uscat pe conopidă, apoi stropim cu amestecul de ulei cu muștar. Agităm ușor pentru a se răspândi sosul pe toată conopida. Se dă la cuptor pentru 40-50 minute, până conopida se rumenește ușor.  Se stropește cu o lingură ulei de măsline înainte de servire.

Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă rumenită la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]