Copane picante in sos de vin si usturoi

de Sidy in Pui, 11 Mai 2011 | 4726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 4 catei usturoi
  • 400 g rosii cuburi
  • 150 ml vin
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2-3 linguri sos de soia
  • curry Kotany
  • salvie Kotany
  • ghimbir Kotany
  • oregano Kotany
  • rozmarin Kotany
  • condimente pentru gratar Kotany
  • sare
  • piper mozaic Kotany proaspat macinat
  • o rosie
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copane picante in sos de vin si usturoi:

Indepartam pielita de pe copane, le stergem cu un prosop absorbant si le introducem intr-un vas in care am pus 1/2 din vin, ulei si toate condimentele enumerate.

le acoperim si le dam la rece macar 30 de minute.

Ideal ar fi sa le lasam de seara pina dimineata.

Asezam apoi pulpele intr-un vas roman( ce a fost tinut in apa in prealabil), rasturnam compozitia de marinada ce a ramas ,rosiile din conserva taiate cubulete, mai adaugam vinul ramas si putin piper proaspat macinat.

Deasupra pulpelor punem feliute de rosie si patrunjel verde.

Dam vasul in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C sa se coaca pulpele, sa se patrunda toare aromele din condimente.

Dupa 30 de minute, intoarcem pulpele sa prinda crusta pe ambele parti.

Servim pulpele alaturi de cartofi si legume sotate.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Copane picante in sos de vin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui shanghai cu sos de ardei copt