Copanele de pui cu cartofi aromati la cuptor

de ralu_ca in Pui, 14 Oct 2013 | 52898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 copanele de pui
  • 15-20 cartofi potriviti
  • 2 pahare vin
  • cimbru
  • busuioc
  • usturoi
  • piper
  • condimente pui
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat tocat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu cartofi aromati la cuptor:

Copanele le-am spalat bine, apoi le-am uns cu uleiul de masline, am adaugat condimentele pentru pui, cimbru, busuioc, piper amestecand foarte bine. Apoi le-am asezat intr-o tava alaturi de cartofii rondele, usturoiul si am turnat vinul in tava. Am presarat inca putin cimbru si busuioc si am introdus la tava cuptor, acoperita cu folie aluminiu, pana ce se fac cartofii. Am dat folia la o parte si am lasat sa se rumenesca bine, amestecand usor de vreo 2 ori in tava. Cand au fost gata am tocat patrunjelul si l-am presarat deasupra.

Am reusit un pranz usor, dar gustos! Puteti servi alaturi de o salata verde sau muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu cartofi aromati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor