Copanele de pui cu vin la cuptor

de COSTEO in Pui, 1 Sep 2013 | 8333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 copanele
  • 8 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente granulate
  • rozamarin
  • cimbru
  • 500 ml vin alb
  • 1 cescuta ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu vin la cuptor:

Copanele se  curata,se spala,si se cresteaza foarte bine,Preparam un amestec cu care vom freca fiecare bucata de pui.Amestecul se prepara din: condimente granulate,sare,piper,cimbru si rozmarin.

In crestaturile facute la copanele,punem niste bucati de usturoi,apoi frecam fiecare bucata de pui cu amestecul de condimente.

Ungem o tava cu ulei,asezam copanele una langa alta si se dau la cuptorul preincins la 170 grade,10-15 minute pe fiecare parte.ca sa se rumeneasca frumos.Dupa 30 minute adaugam vinul,si mai lasam 35-40 minute.Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Patricia Iordache 1

02.09.2013, 13:23

Tare-s gustoase si fragede! Am facut si eu asa ceva.

babi5 1

03.09.2013, 08:33

mybella 1

10.09.2013, 11:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor pe pat de vinete si rosii