o mancarica tare gustoasa....
Curatam si spalam ceapa si ardeiul. Dovlecelul il spalam si taiem doar capetele,il impartim in jumatate si scobim mijlocul cu semintele (pastram coaja daca nu este prea batran dovlecelul).
Trecem aceste legume prin robot si le calim in ulei,cca 10 minute.
Spalam rosiile, le zdrobim tot la robot. Cand legumele sunt calite, adaugam copanelele si 1/2 cana cu apa+ condimentele. Lasam sa fiarba la foc mic, cand scade apa adaugam rosiile pasate,foaia de dafin si bobitele de mustar si din nou lasam sa fiarba incet tinand vasul acoperit cu un capac. Cand carnea este fiarta (incercam cu o furculita daca s-au patruns prin fiert copanelele),adaugam bulionul, mai lasam cca 5 minute sa se intrepatrunda aromele si stingem focul.
Presaram patrunjel verde tocat si lasam mancarea acoperita cel putin 5 minute inainte de servire.
1
ar fi mers excelent cu mamaliguta dar am renuntat la idee pentru ca se incalzise suficient in bucatarie si ne era prea foame...