Corabioare

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 5530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 lamai potrivite
  • 2 conserve de ton in ulei sau apa
  • 4 firicele de ceapa verde
  • 1/2 conserva de porumb
  • 4 linguri cu maioneza
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare:

Se spala lamaile si se taie in doua pe lungime. Li se scoate miezul.

Conservele se scurg de ulei sau apa, si se amesteca cu ceapa taiata marunt, boabele de porumb si maioneza.

Cu salata obtinuta se umplu jumatatile de lamaie si se decoreaza dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftele cu dovlecel si ton