Corabioare cu pate de ficat

de Miha in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2009 | 13415 vizualizari

 

Un aperitiv pentru impresionat piticii mancaciosi...

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficat de pasare
  • 2 cepe
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 10 oua
  • 20 felii de sunca si tot atatea scobitori :))
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare cu pate de ficat:

Ceapa taiata solzisori se caleste in unt.
Ficateii curatati si spalati se adauga in cratita si se fierb inabusit.Cand a scazut toata zeama se dau deoparte de pe foc si se lasa la racit.
Se condimenteaza cu sare si piper (se pot adauga si 2-3 linguri de maioneza) si se da totul prin blender.

Ouale fierte tari se taie in jumatate si se scobesc de galbenusuri.Se umplu cu pasta de ficat si se orneaza cu felii de sunca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare cu pate de ficat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]