Cordon bleu

de diaconta in Pui, 7 Dec 2011 | 9411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • felii de cascaval
  • felii de sunca
  • faina
  • ou
  • pesmet
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Pieptul de pui se taie felii subtiri,apoi se bat cu ciocanul de snitele, ajutandu-ne de o folie alimentara ,pentru a nu se sfarâma.Se condimenteaza.

Pe felia de piept de pui asezam o felie de sunca,apoi o felie de cascaval.O îndoim si o închidem ca pe un plic.Daca este cazul o prindem cu scobitori.

Oul,faina si pesmetul le punem separat în câte un vas.

Dam snitelele astfel formate prin faina,apoi prin ou si la urma prin pesmet.

Incingem ulei într-o tigaie si le prajim pe ambele parti.Lasam focul mai mic pentru ca sa se prajeasca carnea.Sunt gata cand carnea este patrunsa si sunt rumenite frumos.

Le scoatem pe un prosop absorbant pentru a elimina excesul de ulei.

Eu le-am servit cu garnitura de orez,dar cred ca se potrivesc cu orice alt fel de garnitura. Poftă bună !!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu