Cordon bleu, cu piure de cartofi

de Georgiana78 in Pui, 21 Iul 2012 | 8354 vizualizari

 

O mancarica eleganta si usoara! A fost savurata cu placere!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 100 gr cascaval vaca
  • pesmet + 1 ou
  • 500 gr cartofi
  • 100 ml lapte
  • sare /piper
  • castraveti murati
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu, cu piure de cartofi:

- se curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei

- pieptul de pui se taie in 4 bucati care se bat putin cu ciocanul de snitele, se sareaza si pipereaza dupa gust

- cascavalul se taie in 4 bucati

- se ia o felie de piept se aseaza o bucata de cascaval si se ruleaza destul de strans

- se bate oul bine cu putina sare si piper intr-o farfurie , iar in alta se pregateste pesmetul

- se ia fiecare rulou si se trece intai prin pesmet apoi prin ou sa se imbibe bine pesmetul apoi se trec iar prin pesmet si se pun la prajit in putin ulei si se prajesc pe toate partile dar nu mai mult de 5-7 min

- cartofii fierti se scurg de zeama in care au fiert si se paseaza bine apoi se adauga laptele si se mai pune 2-3 min pe foc

- se asambleaza o farfurie cu piure, se aseaza cate 2 buc de gardon si se pun 3-4 castraveciori si frunze de patrunjel pentru ornat

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu, cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]