Cordon bleu pe pat de orez si zacusca de dovlecel

de Merisor in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2012 | 4609 vizualizari

 

Azi am gatit din congelator si din camara, ceva rapid si destul de bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi de cordon bleu(congelate)
  • 300 g orez
  • 50g unt
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • piper
  • delikat
  • zacusca de dovlecel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu pe pat de orez si zacusca de dovlecel:

Am pus ulei la incins si am prajit cordonul bleu(nedezghetat) pe ambele parti la foc potrivit.

Am pus orezul la fiert cu 2 parti de apa, foi de dafin si putin delikat, am condimentat pe parcurs cu piper si cimbru, iar cand a fost aproape de final am pus untul taiat bucati si am amestecat(putin pentru a nu se sfarama orezul).

Am servit cu zacusca si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu pe pat de orez si zacusca de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]