Cornete crocante si dulci

de lia maria in Prajituri, 13 Dec 2010 | 10251 vizualizari

 

Un desert foarte rapid, crocant, gustos si racoros.

 

INGREDIENTE

  • 2 lipii (din comert)
  • Frisca Hulala
  • Fructe (la alegere)
  • Ulei de palmier (pt prajit)
  • Ciocolata pt décor
  • 1 lingura zahar praf pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete crocante si dulci:

Luam lipia, o taiem in patru si ajutandu-ne de o scobitoare, formam cate un cornet (vezi poza) din fiecare bucata. Cu o a doua scobitoare, fixata la gura cornetului, vom pastra deschizatura, pentru al putea umple.

Incingem uleiul in friteuza, la 190˚. Punem in sita, cateva cornete si le scufundam pentru un minut, apoi le scoatem pe servet absorbant. Pana se racesc cornetele vom pregati umplutura.

Batem frisca, adaugam fructe si umplem cornetele. Presaram peste ele, putin zahar praf si ornam frisca cu ciocolata.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

cornetele umplute si lasate la rece,de pe o zi pe alta,se vor inmuia,nu vor mai ramane crocante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete crocante si dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

mihaelar63 1

13.12.2010, 23:08

ce te invata nevoia , iti pune imaginatia la contributie

mena29 1

13.12.2010, 23:09

acum plec in pat ca nu mai pot

kamy 1

14.12.2010, 00:06

buna idee 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa