Cornulele cu magiun

de adellyna in Dulciuri, 20 Noi 2014 | 3149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un cub de drojdie
  • 500g faina
  • 2 oua
  • 50g zahar
  • 100ml lapte
  • 75ml ulei
  • 1 lingura de miere
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • magiun
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulele cu magiun:

  1. Dizolvam drojdia in laptele caldut
  2. Amestecam ouale cu zaharul, zaharul vanilat, uleiul, mierea si laptele
  3. Intr-un bol punem faina si turman compozitia de mai sus
  4. Framantam aluatul aproximativ 15 minute
  5. Lasam 60 de minute la dospit
  6. Intindem aluatul si taiem triungiuri de cca 20cm, punem magiunul si rulam 
  7. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu putin ou amestecat cu apa
  8. Le scoatem cand se rumenesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulele cu magiun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

20.11.2014, 22:33

babi5 1

20.11.2014, 22:34

Rocsi 1

21.11.2014, 20:38

Imi plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trandafiri cu mere