Cornulete aperitiv

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2020 | 3402 vizualizari

 

Inspirat de Cristina. Foarte bune au fost.

 

INGREDIENTE

  • 270 g foietaj proaspat
  • 4 linguri ketchup picant
  • 8 felii sunca presata
  • 8 felii branza topita
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete aperitiv:

Se intinde foaia de aluat pe blat si se netezeste cu sucitorul.

Se taie in doua pe lungime si fiecare jumatate in triunghiuri.

Se pune pe fiecare triunghi ketchup, sunca si branza topita.

Se rasucesc cornuletele si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se ung cu galbenus de ou si se introduc in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.

Cand sunt rumenite frumos se scot si se lasa la racit.

Sunt foarte bune calde dar si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica