Cornulete cu spanac si ricotta

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 4279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj rotund
  • 100g spanac (fiert si stors de apa)
  • 100g ricotta
  • 2 lg smantana(sau branza cremoasa tip Philadelphia)
  • 1 ou+1 galbenus(pt uns)
  • 8 feliute de cascavat afumat
  • sare,piper
  • 1 lingurita de nucusoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu spanac si ricotta:

1.Intr-un bol puneti ingredientele:spanac,ricotta,smantana,1 ou,sare,piper,nucusoara si mestecati.

2.Intindeti discul de aluat si taiati 8 triunghiuri.Impartiti umplutura,puneti si feliuta de cascaval afumat,se fac cornuletele,le ungeti cu un galbenus de ou si le dati la cuptor la 180° timp de 30 de minute.

Serviti calde sau reci.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu spanac si ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu crema de branza si somon afumat