Cornulete fragede

de nyana in Prajituri, 25 Dec 2009 | 17912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana iaurt
  • 2 cani ulei
  • drojdie cat  o nuca
  • faina cat cuprinde
  • mirodenii
  • rahat
  • nuca
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede:

Se amesteca iaurtul cu cele 2 cani de ulei si drojdia si la sfarsit se adauga faina in ploaie si mirodeniile , se amesteca bine pana cand devine o coca consistenta. Se infasoara  coca in folie de alimente si se lasa la frigider o zi. Rahatul se taie bucatele mici si se zdrobestc si nucile prajite in prealabil. Coca se intinde se iate triunghiuri si se umple cu rahat sau nuca. Se coc cam 20-30 minute la foc potrivit. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]