Cornuri cu branza si cascaval

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2017 | 3040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 ml lapte caldut
  • 2 lg unt
  • 2 lg smantana
  • 100 g brânză
  • 1/2 lgt sare
  • 1 plic drojdie uscată
  • 1 ou

Umplutura:

  • 200 g cascaval
  • 100 g brânză
  • 2 lg iaurt
  • 1 galbenus +1 lg lapte
  • Mix de seminte
Portii: 16
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu branza si cascaval:

Punem faina cernuta intr-un bol. Adăugăm sarea,drojdia si amestecam. 

Topim untul. 

Punem peste faina oul, smantana si branza rasa. Omogenizam totul si adaugam treptat laptele caldut. La sfarsit, adaugam untul topit si framantam un aluat elastic si nelipicios. 

Lasam aluatul sa crească până isi dublează volumul. 

Pt umplutura: radem cascavalul, brânza, adaugam iaurtul si omogenizam. 

Cand a crescut aluatul, il împărțim in doua parti egale. 

Luam o parte de aluat si il intindem sub forma de cerc. Tăiem 8 triunghiuri. Punem cate o lingura de umplutura la baza triunghiului si rulam. 

Procedam la fel si cu cealalta parte de aluat. 

Ungem cornurile cu ou, presaram seminte si le coacem la foc mediu, in cuptorul preincalzit, cca. 35 min.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti sarati cu fistic, stafide si nuci