Desfa drojdia in 150 ml apa calda si o lingura de zahar si las-o pana cand incepe sa dospeasca(face bule de aer).Intre timp,prepara un sirop din 3 linguri de zahar si 100 ml apa.
Pune faina intr-un vas,adauga sarea si,in mijloc,drojdia dospita,siropul de zahar,margarina,apoi framanta bine.
Cand aluatul a capatat consistenta,pune uleiul si framanta din nou.Lasa aluatul la dospit o jumatate de ora.
Framanta aluatul din nou,vreo 5 min,pune-l intr-o folie de plastic si lasa-l la frigider o ora.
Intinde foi rotunde si groase de un deget si imparte in opt triunghiuri.Pune in fiecare triunghi o lingurita de dulceata si ruleaza-l de la baza spre varf.
Aseaza cornurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasati-le putin sa creasca,dupa care unge-le cu miere si da-le la cuptor la foc mediu 20-30 min.