Cornuri cu sunca si cascaval

de MIUTA in Piine, 23 Oct 2013 | 6909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 50 g drojdie proaspata
  • o lingurita zahar
  • sare
  • 3-4 linguri de ulei
  • apa calduta
  • cascaval ras
  • feli de sunca presata sau muschi file
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu sunca si cascaval:

Cernem faina in vasul in care vom framanta aluatul.Facem o maia din cubul de drojdie,apa calduta,lingurita de zahar si doua linguri faina.Lasam la dospit maiaua 15 minute.Dupa ce maiaua a dospit amestecam cu faina si cu apa calduta framantam un aluat ca de paine.La sfarsit mai framantam si cu uleiul caldut.Lasam la crescut  o ora.Dupa ce a crescut aluatul facem cornuri pe care le umplem cu muschi file(sunca presata) si cascaval ras.Le asezam in tava,presaram seminte de susan deasupra si le lasam la crescut 15 minute. Le punem in cuptorul preincalzit la 180 grade si le lasam cca 20 minute.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu branza si cascaval