Cornuri cu sunca si cascaval Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2014 | 9136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 150 de lapte
  • 3 oua
  • 6 lg de ulei
  • 1 lg zahar
  • 1 pl drojdie uscata
  • un praf de sare
  • sunca
  • cascaval Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu sunca si cascaval Delaco:

Faina o punem intr-un castron,in mijloc facem o gropita unde punem, drojdia dizolvata cu zaharul in lapte cald,un praf de sare,2 oua si uleiul.Se framanta un aluat si il lasam sa isi dubleze volumul la caldura.

Se intinde cu sucitorul o foaie din aluat si se taie triunghiuri potrivite si aseazam pe fiecare triunghi cate o bucata de sunca si cascaval , apoi se ruleaza aluatul de la baza spre varfuri ,dand forma de corn.Se ung cu ou batut cu sare si piper. Se tapeteaza tava cuptorului cu hartie de copt,asezam cornurile si lasam 25 de minute pana capata o culoare rumena.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu sunca si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stelute sarate cu cascaval