Costita fiarta cu usturoi

de adela1981 in Mezel de casa, 13 Mar 2012 | 18633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg costita fara os, usor afumata ( se poate si neafumata)
  • 6-8 catei de usturoi
  • sare
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita fiarta cu usturoi:

Se spala costita si se pune la fiert in apa cu foarte putina sare (s-ar putea sa fie sarata daca a fost afumata) si cu 6 catei de usturoi. Se lasa la fiert la foc potrivit (nu mare). Dupa ce a fiert, se  prepara o pasta din usturoi si boia de ardei, adica, se piseaza usturoiul se  amesteca cu un praf de sare (foarte putin) si 1 lingurita de boia dulce. Se unge cu aceasta pasta si se da la rece

TIPS-URI

1

Tipsuri: se poate adauga mai putin usturoi, dar prin fierbere isi pierde acea tarie, dar o sa fie aromat, gustul puternic de usturoi, da acea pasta. Puteti folosi doar un catel, depinde de gustul fiecaruia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita fiarta cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]