Cosulete din foietaj cu icre

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 10214 vizualizari

 

by meosiris

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • icre
  • i ou
  • lapte
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete din foietaj cu icre:

Lasam foietajul la dezgetat.

Intindem foaia si cu ajutorul unui pahar decupam forme rotunde, iar cu ajutorul unui pahar mai mic decupam marginile pe care le suprapunem peste cele rotunde, intre ele le ungem cu albusul batut bine, iar deasupra dam cu galbenus amestecat cu lapte si dam la cuptor pt app 15 min.

In timp ce sunt la cuptor, dechidem usa din cand in cand si intepam fundul cu furculita, pentru ca se umfla.

Scoatem de la cuptor si le lasam sa seraceascam dupa cre le umplem cu salata de icre si punem cate o felie de lamaie deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din foietaj cu icre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv din foietaj, cu bacon si ciuperci