Cosulete foietaj cu branza dulce vanilata si fructe

de RuxyRux in Prajituri, 29 Aug 2012 | 8772 vizualizari

 

Simple, rapide si delicioase!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj( cam jumatate)
  • 250 gr branza de vaci cremoasa
  • 100 gr zahar
  • extract de vanilie( sau vanilie de care aveti)
  • pudra de coaja de portocala o lingurita
  • 1 ou si 2 galbenusuri
  • 1 galbenus pentru uns aluatul
  • fructe: piersici, struguri, zmeura...sau ce doriti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete foietaj cu branza dulce vanilata si fructe:

Pregatim formele de briose.

Decupam patrate din foaia de copt( pergament) pentru cate bucati dorim sa facem.

Decupam din aluat cu un cutit patrate si le asezam pe foitele pergament.

Asezam cu totul in forme. Formele le instalam pe tava de copt pana sa le umplem. Vor fi mai greu de mutat cu compozitia in ele.

Pregatim branza , amestecam cu vanilie, zahar si pudra de portocale, apoi cu ouale. Din crema vom pune cate doua linguri in cosulete si deasupra fructele taiate. Ungem foietajul cu galbenus.

Vom coace la 220 de grade pentru aproximativ 30 de minute( mai mult sau mai putin in functie de cuptor). Cand sunt gata le desprindem usor din foaia pergament si le mutam pe un platou.

Servim apoi cu placere , sunt grozav de bune!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete foietaj cu branza dulce vanilata si fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]