Cosulete pentru cina

de aziz in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2011 | 5595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine
  • jumatate piept de pui tocat sau taiat marunt
  • un ardei gras rosu
  • o ceapa medie
  • un catel de usturoi
  • patrunjel verde tocat
  • un ou
  • 2 frunze de salvie tocate+una pt decor
  • oregano
  • rosii cherry
  • sare, piper, putina supa instant
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete pentru cina:

     Pentru un cosulet avem nevoie de trei felii de paine :doua intregi si una taiata in jumatate pt a le mula usor in forma(care poate fi un inel metalic sau chiar forma pt briose)le vom presa cu sucitorul pt intins aluatul.
     Umplutura:tocam ceapa marunt la fel si usturoiul si le punem la calit in putin ulei ,adaugam ardeiul taiat marunt carnita de pui ,patrunjelul,salvia si oregano,condimentam dupa gust si lasam pe foc pana se caramelizeaza putin.Lasam la racit (nu de tot)se bate oul si se adauga in compozitie.Umplem cele doua cosulete sezam cate o rosioara in mijloc si dam la cuptor 30 minute la temperatura medie puteti verifica cu scobitoarea daca umplutura este uscata.Se poate servi cu salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete pentru cina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci