Cotlet de porc cu piure de cartofi

de -Licurici- in Porc, 24 Iul 2015 | 3808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 buc cotlet de porc
  • 3-4 cartofi albi
  • 50 g unt
  • sare, piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu piure de cartofi:

  • Bucatile de carne le-am spalat apoi le-am dat cu sare, piper si cimbru, pe ambele parti, apoi le-am pus intr-un vas termorezistent si le-am bagat la cuptor.
  • Intre timp, am pregatit piureul de cartofi. Cartofii i-am curatat, i-am spalat si i-am taiat cubulete, apoi i-am pus la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert, i-am pasat, am adaugat untul si am potrivit de sare.
  • Am servit cotletul de porc si piureul cu castraveti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]