Cotlet de porc in sos de rosii

de lacrimioara in Porc, 2 Ian 2011 | 8566 vizualizari

 

la reteta aceasta m-am inspirat de la nadina si ii multumesc ca e super gustoasa

 

INGREDIENTE

  • cam 800 grame de cotlet porc,
  • 250ml pasta tomate,
  • 3-4 catei usturoi,
  • 40 ml ulei masline,
  • sare,
  • piper,
  • o canita apa,
  • 100 ml vin alb,
  • 1kg cartofi,
  • 2 linguri untura porc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de rosii:

Cotletul il taiem felii,il condimentam cu sare si piper,il punem deoparte si zdrobim usturoiul si il frecam bine cu uleiul si putina sare pana devine o pasta,dupa care o amestecam cu pasta de toamte, vinul si apa.

Ungem tava cu untura si punem carnea, peste carne punem sosul de rosii si dam la cuptor cam 40 minute.Punem cartofii taiati mai grosi la fiert cam 15-20 minute in apa cu putina sare.Dupa ce au trecut 40 minute punem cartofii peste carne  ii imprastiem in tava  si mai dam cam 20 minute la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de muschiulet de porc yami-yami