Cotlet fraged cu rosii cherry (reteta nr. 200)

de vero_closca in Porc, 19 Sep 2010 | 8910 vizualizari

 

delicios acest cotlet si se prepara in maxim 30 minute! maxim,am zis!!!:)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc cu os
  • 2 linguri ulei de masline aromat(eu am folosit din cel cu usturoi si piper)
  • 1 lingura ierburi aromate de Provance
  • 500g rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca supa de legume(eu am folosit de vita:))
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet fraged cu rosii cherry (reteta nr. 200):

se condimenteaza cotletul cu ierburile aromate,cu piper si se se pun intr-o tigaie de teflon cu cele 2 linguri de ulei.

cand se albeste carnea pe o parte se intoarce repede pe cealalta parte si astfel tot sucul se pastreaza in friptura.

cand incepe sa devina aurie carnea se acopera cu un capac si se lasa  asa cam 10 minute.

se da carnea la o parte sau se scoate si se pastreaza la cald si se adauga  rosiile.dupa ce se calesc usor se stinge cu supa,se potriveste gustul de sare si piper si se lasa la foc iute sa scada putin.

se serveste cotletul alaturi de rosii si sosul care rezulta!

este delicioasa si foarte frageda aceasta friptura!iar rosioarele completeaza acest preparat.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet fraged cu rosii cherry (reteta nr. 200)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]