Cotlete de porc cu praz

de Panacris in Porc, 8 Oct 2012 | 4291 vizualizari

 

Un fel doi consistent si de sezon!

 

INGREDIENTE

  • praz 1000 g,
  • ceapa galbena 3 bucati,
  • morcovi 2 bucati,
  • cotlete de porc 8 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspata macinat,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • boia de ardei dulce,
  • cimbru,
  • foaie de dafin,
  • marar proaspat 1 legatura,
  • pasta de ardei,
  • vin alb demisec 200 ml.,
  • apa 250 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu praz:

Ceapa, prazul si morcovii se curata, se toaca marunt, apoi se calesc, cca. 5 minute, la foc mediu, neacoperit in putin ulei si apa. Intre timp, cotletele se asezoneaza de mirodenii si se prajesc la foc rapid, in puitn ulei da masline, pe ambele parti, pana se rumenesc usor. Coteletele rumenite se adauga peste amestecul de legume, se asezoneaza de sare, piper, boia, pasta de ardei, adaugandu-se vinul, foaia de dafin si apa, lasandu-se la fiert, acoperit, la foc mic cca. 25 de minute. La final se adauga mararul tocata marunt. Se serveste fierbinte ca atare sau cu garnitura de cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

adry88 1

08.10.2012, 19:37

apetisant

Lau 1

08.10.2012, 20:41

bun

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]