Covridog

de Criss in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2013 | 19818 vizualizari

 

O idee fantastica pentru micul dejun.Un altfel de hot-dog, 2in 1 :). Ideea e de la o simigerie din oras, care pe langa covrigi cu susan, mac, seminte si alte cele, mai fave si acesti "covridog", covricheese (cu cascaval, sunca, etc.).

 

INGREDIENTE

  • Pentru 8 bucati avem nevoie de:
  • -350 g faina
  • -20 g drojdie
  • -1 lingurita sare
  • -1 lingurita zahar
  • -150 ml apa
  • -2 linguri ulei
  • +
  • -8 bucati cremvursti din piept de pui
  • -1 galbenus de ou pentru uns
  • -putin cascaval ras
  • -seminte de in, susan, etc.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Simplu ca buna ziua.

Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat ca pentru paine, se imparte in 8 bucati egale, din fiecare bucata se face un sul care se aplatizeaza usor cu sucitorul, apoi se infaoara fiecare cremvurst cu acest aluat. Se ung deasupra cu galbenus de pu, se presara putin cascaval ras si seminte de in si se coc in cuptorul preincalzit pana se rumenesc.

Se servesc ca atare, cu un pahar de iaurt. Alex i-a mancat cu ketchup. (El mananca aproape orice cu ketchup. :) )

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bucataras 1

01.02.2013, 09:52

sint extraordinare!

diana_k 1

02.02.2013, 21:00

foarte bun covridogul

ryta 1

02.06.2014, 20:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati in foietaj cu chimen