Crap aromatizat, la cuptor

de _Alina_ in Crap / Caras, 22 Mai 2013 | 7535 vizualizari

 

Pe cat de bun pe atat de simplu de preparat si usor de digerat! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de 1.9 kg
  • 2 lgt sare mare
  • 3 lgt verdeturi de Provence uscate
  • 1 lgt ghimbir pudra
  • 1 lgt oregano uscat
  • 2-3 fire de menta proaspata
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 buc anason stelat (optional)
  • cateva felii de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap aromatizat, la cuptor:

1. Preincalzim cuptorul la 200°C.

2. Curatam pestele de solzi, il evisceram si ii taiem capul.

3. Spalam pestele, il frecam cu sare si il lasam 10 minute asa.

4. Amestecam condimetele, apoi crestam pestele din loc in loc si il ungem cu amestecul respectiv, totoadata il stropim cu zeama de lamaie. Il punem apoi intr-o folie de aluminiu pe care o sigilam si o introducem in cuptor pentru 30 min.  

Servim cu mujdei si mamaliguta calda. ;)

S-aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap aromatizat, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Alina26 1

22.05.2013, 13:16

foarte bun!!!

Merisor 1

22.05.2013, 14:14

laura_n 1

22.05.2013, 15:00

o bunatate de bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plachie de crap, cea mai simpla si delicioasa reteta cu peste